Formular cerere oferta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Parteneriat

add

Profesionisti, raspundem DA parteneriatelor.

Servicii debitare cu plasma

Confectii metalice Brasov

Iubim sa dam forma si utilitate foilor de tabla din otel si sa le transformam in porti, garduri, copertine, decoratiuni din fier, balustade, scari, riflaje, mobilier pentru casa si gradina, mobilier stradal, mobilier pentru agenti economici si accesorii care ofera un plus de valoare si design.


Tocmai de aceea legam parteneriate care ne permit sa ramanem cat mai mult timp in atelier pentru a confectiona obiecte care sa faca viata clientilor noastra mai frumoasa si mai sigura.


Colaboram cu institutii si dezvoltatori imobiliari pentru proiecte care presupun fabricarea de confectii si structuri metalice. Confectionam la comanda lucrari prin debitare cu plasma si sudura Mig Mag. Realizam confectii metalice conform designului si schitelor.

expand_less

Alege sa lucrezi cu profesionistii

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.