Formular cerere oferta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Lucrari

add

Confectii metalice pentru casa si gradina.

R&R CNC Metal

Confectii metalice si debitare cu plasma Brasov

Am invatat “sa vorbim” cu tabla de otel si sa realizam confectii metalice unice, exact asa cum sunt clientii nostri. Astfel, realizam porti si garduri metalice in dimensiuni si modele fara limita, balustrade pentru interior si exterior, decoratiuni si riflaje din fier care pun in valoare orice spatiu.


Nu ne dam in laturi nici de la realizarea de elemente de mobilier din fier si ne-am perfectionat in sudura Mig Mag pentru a construi obiecte interesante atat la capitolul design cat si la capitolul functionalitate, atat pentru casa si gradina, cat si pentru spatii comerciale sau industriale.


Proiectul tau, mic sau mare, este pe maini bune. Realizam lucrari de confectii metalice in Brasov si imprejurimi si oferim servicii “la cheie”: consultanta, proiectare, executie, transport, montaj.

expand_less

Alege sa lucrezi cu profesionistii

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.