Formular cerere oferta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Rezidential

add

Avem fier si multe idei, deci confectionam.

R&R CNC Metal

Confectii metalice pentru casa si gradina Brasov

Fiecare proiect de confectii metalice pentru casa si gradina este o noua provocare. Astfel, realizam garduri si porti care ofera un simt estetic aliniat cu cel al clientilor nostri. Debitam cu plasma modele clasice sau futuriste si realizam porti batante sau culisante ce ofera o protectie inalta, fara a face rabat de la estetica. In ceea ce priveste calitatea, ea este mereu prezenta.


Nu de dam in laturi nici de la confectionarea balustradelor pentru scari si balcoane, gratii, copertine, rigole sau alte elemente care ofera un plus de personalitate spatiilor rezidentiale. Realizam si riflaje metalice complexe in dimensiuni adaptate la necesitatile clientilor nostri.


Curiosi si cu o imaginatie greu de stapanit, realizam elemente de mobilier din fier atat pentru casa cat si pentru gradina.

expand_less

Alege sa lucrezi cu profesionistii

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.