Formular cerere oferta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Comercial

add

Confectii metalice pentru proiecte comerciale.

R&R CNC Metal

Confectii metalice pentru sectorul comercial

Asa cum un croitor modeleaza materialul, tot asa, in atelierul nostru din Rasnov (Brasov) se modeleaza tabla de otel si se realizeaza porti si garduri, balustrade pentru scari si balcoane, sigle si alte elemente de branding sau care pun in valoare businessul tau.


Cu utilaje CNC si cu specialisti in sudura Mig Mag realizam obiecte din fier pentru agentii economici care isi doresc altceva. Realizam obiecte din fier si tabla de otel si obtinem o armonie echilibrata intre business, mesajul transmis, efectul estetic si utilitatea practica.


Realizam confectii metalice pentru sectorul comercial si punem in valoare magazine, showroom-uri, mall-uri, profesii liberale, furnizori de servicii etc. Fiecare proiect ne innobileaza si ne confirma ca suntem exact acolo unde trebuie sa fim.


Nu ne plac sabloanele standardizate tocmai de aceea fiecare proiect este unic, atat la capitolul design cat si la capitolul functionalitate. Asteptam noi provocari, limitele sunt doar linii imaginare ce pot fi depasite prin atenta executie si talent.

expand_less

Alege sa lucrezi cu profesionistii

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.